Танцова терапия “Обичам себе си”

cover_event_cover_1702_1

Да обичаш себе си означава да се видиш такъв, какъвто си и да се приемеш, да се харесаш, да се оцениш. Да се погрижиш за себе си със същата любов и отдаденост, с които се грижиш за хората, които обичаш. Да обичаш себе си не е просто чувство. Това е действие, отдаденост, ангажимент! Покана за танц! 

Покани себе си на танц!

В месеца на любовта, аз ви каня на една различна среща. Среща с вас самите. Среща, на която да погледнете на себе си с влюбени очи и да се поканите на танц.

Защото…

Ако не обичаш себе си, любовта на другите никога няма да е достатъчна!

Чрез танца, чрез движенията на тялото, ще се докоснем до онези скрити пластове в нас самите, които не можем да разкажем с думи. Ще дадем пространство на емоциите и чувствата, дълбоко заровени в нас да намерят своя израз. Ще изтанцуваме радостта от това, че сме самите себе си!

Не е необходимо да имате опит в танците. Нужно е само да сте готови да се доверите на мъдростта на телата си!

Групата ще бъде с продължителност 2,5 часа и ще се проведе на 17ти февруари (петък) от 19ч. на ул. “Любен Каравелов” 42 (Център “Св.Константин и Елена”)

Необходима е предварителна регистрация на адрес deni.iltcheva@potoka.bg или чрез бутона “Запиши се” по-долу. Крайният срок за записване е 10 февруари.

Водещ на групата ще бъда аз, Деница Илчева. Повече за мен можете да прочетете ТУК.

psychotherapy_card_small

Запиши се