Работилница “Да преживея Себе Си”

Event-photo

Работилница “Да преживея Себе Си”

Група за преживяване с инструментите на Human Design

Human Design е синтез от модерна наука и древни мистични традиции, която предлага инструменти за себеразкритие и събуждане на съзнанието. Human Design ти дава карта на твоята уникалност, която си тук да изследваш и преживяваш.

Първият инструмент, който ти дава Human Design е Стратегията ти за взимане на решения. Тя е различна за 4-те основни типа: Генератор (чака да откликне), Прожектор (чака покана), Манифестор (информира преди да действа), Рефлектор (изчаква лунния цикъл). Всеки един от тях има различно устройство и начин, по който работи, намирайки съответно своето Удовлетворение, Успех, Мир и Изненада в живота си.

Как обаче това да знаеш своят Human Design Тип и Стратегия ти помага да живееш своето истинско аз?
Не знам как е за теб, но за мен да знам нещо не ми помага в това да променя поведението си. Промяната се случва само на база на наблюдение и осъзнаване на преживяването на тялото.
Human Design е система от знание, чиято трансформираща сила се отключва, когато си позволим да експериментираме с това знание, да натрупваме нов опит и по-добро разбиране за същността си.
Във физиката се казва, че наблюдението на един експеримент променя резултата от самия експеримент.
Да знаеш какъв е дизайна ти, да имаш прочита на своята карта само по-себе си не променя поведението ти. За промяната е нужен преживелищен опит.
Тези свои аспекти, които успеем да наблюдаваме, загубват силата си да управляват живота ни, спират да бъдат част от сляпото петно. Така стъпка по стъпка напускаме територията на това, което в Human Design се нарича “не-аз” (not-self) и започваме да живеем живота си, реализирайки пълния потенциал на същността си.

Това няма да бъде обучение по Human Design. Такива обучения има много, водени от сертифицирани Human Design учители. Моята цел е не толкова да те науча на нещо, а да създам пространство, в което заедно да експериментираме с нови поведения, водейки се от Human Design типовете. Да споделяме своите преживявания, да наблюдаваме динамиката в групата и да осъзнаваме чувствата и емоциите, които този процес ни носи.

Какво ще правим?
– Ще се запознаем с различните типове в Human Design и ще играем техните коректни и некоректни поведения.
– Ще споделяме преживяването си, ще си даваме обратна връзка и ще се подкрепяме.
– Ще се забавляваме, със себе си :)

Няма нужда да имате какъвто и да било опит с Human Design.

Кога: 20 април 2017, 18:30 – 21:30 ч.
Къде: Essence Center, София, ул. 6-ти Септември 37 (вътрешен двор)
Само с предварително записване на: 0899875651, ani@spelta.biz.
Местата са ограничени!

Водещ на събитието ще бъда аз, Анна Симеонова
Софтуерен инженер съм по образование, но така и не привикнах към работа в офис. В момента посвещавам времето си на семейството, на бизнеса ми с Възглавници Спелта (www.spelta.biz) и на личните си интереси, които ме разхождат по нови и все по-интересни пътеки. През последните 10 години участвах в десетки терапевтични групи и семинари за медитация, сертифицирам се като FasterEFT практик и не на последно място открих своята най-голяма страст – Human Design. Моите учители Лийла и Дармен (secretofbeingyou.com/aboutus.html) ми показаха как това знание не е за да се “знае”, а да се живее.
Никога не съм учила нещо с идеята да го преподавам – това някак се случва естествено докато си споделям с приятели. И учудващо за мен самата, имам много какво да споделя и то да е от голяма полза.
Споделянето е моят основен инструмент за израстване – споделяне на знание, идеи, преживявания, обратни връзки, смях и тишина. Повечето хора не можем да се извадим сами за косата от блатото – другият е необходимото огледало и спасително въже. И макар, че никой не може да свърши нашата работа, аз дълбоко вярвам в смисъла и ползата от работа в група. Затова и приех предизвикателството да създам тези работилници за преживяване на Human Design. Планирам да бъдат поредица от такива срещи, като всяка следваща ще посветим на определена тема.

Модератор на събитието ще бъде Деница Илчева – potoka.bg/denitsa-ilcheva/

Ще ви очакваме с радост, заповядайте!
Ани и Дени

Запиши се