Импровизационен пърфоманс “Открий Потока”

Пърформансът включва музикална, художествена и танцова импровизация с участието на Ваня Никова, Саша Кръстарска, Деница Илчева и всеки от публиката, който пожелае да се потопи в творческия поток.

 

„Творчеството е заразно. Предай нататък“ е казал Айнщайн. Да се заразим с творчество! Да бъдем заедно и да съпреживеем раждането, развитието и потапянето в живия, спонтанен творчески поток.

На събитието също ще ви разкажа за това как се появи Потока, какво предстои да се случва в него. Ще ви споделя и една завладяла сърцето ми мечта – създаването на Танцовия спектакъл Рамката. Ще ви представя части от сценария и ще поставим началото на crowdfunding кампания за набиране на средства за реализацията му.

Ще пием по чаша вино, ще се похапнем от вкусните изненади на Домашна кухня ЕрДинЧе, където Ердинч Милев, вдъхновен от живота и българската народна музика, твори храната с грижа, подправя я с нежност и я поднася с любов. Ще се срещнем, ще си говорим, ще споделяме, ще съпреживяваме, ще танцуваме, ще бъдем… в Потока!

Истинското живеене – това с Душа и Сърце е само това, което е Тук и Сега. Когато сме осъзнати, присъстващи, когато си позволим да сме истински, да бъдем Тук и Сега – тогава се случва акта на творчество!
Точно Тук и Сега – новото алтернативно пространство за събития е нашето място! Намира се в малкото НДК (бившата зала Мати).

Събитието няма вход! Вместо това ви моля, ако имате възможност да подкрепите Фондация Потока като направите дарение за сума, която вие прецените. Можете да направите това по банков път (Подкрепи Спектакъла) или на място на самото събитие. Средствата от дарения ще бъдат използвани за финансиране на Танцовия спектакъл “Рамката” (Танцов спектакъл “Рамката”).

С огромно вълнение ви очаквам!
Деница Илчева
Фондация Потока

Програма за събитието
19.00 – 19.30 ч – Да се срещнем на по чаша вино
19.30 – 19.45ч – Откриване на събитието и няколко думи за Потока
19.45 – 20.00ч – Представяне на концепцията за Танцов спектакъл Рамката
20.00 – 20.45ч – Импровизационен пърформанс Открий Потока
20.45 – 22.00ч – потапяне в свободен танц, разговори, срещи

Запиши се