Творческа терапевтична работилница “Радостта от Живота”

cover_assya_rabotilnica

Творческа терапевтична работилница “Радостта от Живота” ще се състои на 16ти октомври от 15ч до 18ч.

Домакин на творческата работилница ще бъде прекрасната Ася Колева, създателят и автор на Бяла Лодка. Тя ще отвори своето пъстро творческо ателие за нас, ще подбере материалите, с които ще се развихрим и ще ни почерпи с глътка от своето неизчерпаемо вдъхновение и талант.

Аз, Деница Илчева ще бъда водещ на групата. По време на работилницата ще се срещнем с въпроси за това колко радост изпитваме в живота си, къде се крие тя, защо понякога сами я отблъскваме. Ще търсим отговорите в себе си, но не в ума си, а в сърцето си.

Ще грабнем четките и ще изразяваме своя свят, своите емоции и чувства върху белия лист. Ще експериментираме с цветовете. Ще се откажем от търсенето на определен резултат и ще пуснем контрола на ума, за да позволим на Душата ни да рисува.

Ще изследваме и наблюдаваме самите себе си. И ще споделяме – пространството, вдъхновението, прозренията, емоциите и чувствата, които изпитваме.

Групата ще бъде съвсем малка, максималния брой участници е 6 човека. Групата е част от програмата на Потока “Аз творя Живота си” и участниците в програмата ще бъдат включени с предимство.

Ако има интерес от повече хора ще направим група и на друга дата.

Нужно е само да дойдете с дрехи, които не ви тревожи, че може да изцапате или най-добре си вземете една творческа престилка. :)

Ако искате да се включите, моля ви, регистрирайте се чрез бутона “Запиши се” по-долу или на deni.iltcheva@potoka.bg.